Gegraveerde Foto met of zonder Kader

35,0045,00

Gegraveerde foto met of zonder kader (27,5 x 22,5 cm). Hoge moeilijkheidsgraad, niet elke foto is geschikt. Voeg extra tekst toe of laat ons weten wat je wensen zijn.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Gegraveerde Foto met of zonder Kader – Een Uniek en Persoonlijk Herinneringsstuk

Onze gegraveerde foto biedt een bijzondere manier om je herinneringen te vereeuwigen. Beschikbaar met of zonder kader, deze gepersonaliseerde foto heeft afmetingen van 27,5 x 22,5 cm. Houd er rekening mee dat de moeilijkheidsgraad van de gravure hoog is en niet elke foto geschikt is voor dit proces. Wij behouden ons het recht voor om het product niet te vervaardigen als de foto niet voldoet aan de vereiste kwaliteit; in dat geval storten wij je geld direct terug.

Voor het beste resultaat, zorg ervoor dat je foto een uitstekende en egale belichting heeft. Naast de foto kan er ook extra tekst worden toegevoegd voor een extra persoonlijke touch. Als je specifieke wensen hebt, laat dan gerust een bericht achter. Wij nemen contact met je op om alles te bespreken en een ontwerp door te sturen. Houd er rekening mee dat de afmetingen en het soort kader iets kunnen afwijken.

Extra informatie

Met of zonder kader

Met kader, Zonder kader