Anthony Dedulle aka makerbear, papa van 2 prachtige dochters die ook altijd geïnteresseerd zijn in waarmee hun papa nu weer bezig is.  Sinds jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek, hoe dingen werken of stukgaan en hoe ze hersteld kunnen worden.

Ik geef graag kapotte spullen een 2de leven door ze te herstellen of om ze te hergebruiken voor een ander project. Ik ben graag bezig met dingen te maken zoals robotjes, machientjes of kunstwerkjes

Sinds enige tijd heb ik het 3d-printen leren kennen. Dit is een prachtige tool om toe te voegen aan mijn toolbox. Momenteel beschik ik over 3 printers: 2 die ik volledig zelfgemaakt heb en 1 kit.

Toevallig ontdekte ik het laser-snijden en graveren. Dit is eveneens een prachtige uitbreiding voor mijn toolbox. Momenteel beschik ik over twee CO2 lasers met één werkgrootte van 300 x 200mm en één van 400 x 600mm. Enkele minder krachtige diode lasers. Maar ook een krachtige 5OWatt Fiber laser voor het graveren op metaal. Eén CNC-frees machine voor hout en kunststoffen met werkgrootte 500 x 500mm en een CNC-Plasma snijder voor metaal met werkgrootte 700 x 700. 

Op de website vindt u vooral laserwerken die volledig naar uw wensen kunnen aangepast worden. Contacteer mij gerust als u andere specifieke vragen hebt of iets wil laten maken of herstellen. Ik ben altijd te vinden voor een uitdaging en bereid om nieuwe dingen te leren.